SAZZY FALAK DEDAH RAHSIA JAGAAN PERIBADI

Roadshow Orchid (MSU) 07

Dah lama tak dengar tentang perkembangan terbaru hot mama Malaysia iaitu Sazzy Falak kan?Baru-baru ini, MIG Online sempat menemu bual beliau di roadshow produk Orchid yang berlangsung di Management & Science University (MSU) Shah Alam semalam. Sekarang ini beliau sibuk mempromosikan produk Orchid yang sedang hangat di pasaran.

Bagi anda yang pernah guna produk Orchid mesti tahu kelebihannya.Ia merupakan pembersih khusus wanita yang menggabungkan bahan-bahan herba tradisional dan pH seimbang yang sesuai untuk kegunaan bahagian intim wanita. Jadi tak payah risau wahai kaum hawa, produk Orchid confirm selamat.

Roadshow Orchid (MSU) P 16

Semasa roadshow juga Sazzy Falak sempat berkongsi sedikit bagaimana dia boleh jatuh cinta dengan produk Orchid. Pelajar MSU juga diberi peluang untuk bersoal jawab dengan hot mama ini berkenaan dengan produk sambil turut berkongsi pengalamannya sepanjang penggunaan produk Orchid.

Apa yang pasti, ketika program juga pihak produk Orchid telah adakan pencarian wajah baru untuk bersama-sama dengan Sazzy Falak dalam projek short video bagi mempromosikan produk mereka dan bagi yang menang akan menjadi salah seorang artis dibawah syarikat MIG Production.

Roadshow Orchid (MSU) 15

Selain itu, sempat juga pelakon-pelakon Suamiku Si Kolot dan Volkswagen Kuning datang ke roadshow bagi mempromosikan drama dan filem terbaru mereka.

Sekarang ini, Suamiku Si Kolot masih ditayangkan di Astro Ria setiap Isnin hingga Khamis bermula jam 10 malam. Manakala Volkswagen Kuning bakal menemui penonton pada 22 September 2016.

Antara artis yang terlibat adalah Atikah Suhaime, Vicha Saywho dan Tengku Filla. Jom kita layan gambar-gambar dibawah sepanjang roadshow itu berlangsung.

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s