Mira Filzah Dan Ben Ali Bercinta?

Mira Filzah yang sebelum ini pernah terpalit gosip bercinta dengan pelawak terkenal Zizan Razak dan kini dakwaan terbaru mengatakan pelakon dan model jelita itu rapat pula dengan pelakon, Ben Ali.

“Sebenarnya, kami rapat sebagai kawan. Ben menjadi individu penting memperkenalkan saya dalam industri lakonan sejak awal tahun lalu. Daripada situ, saya mula memberi kepercayaan kepada dia menguruskan kerjaya lakonan bersama Natrah sebagai pembantu peribadi”

“Sejak dulu lagi, Ben menjadi pakar rujuk dan memberi tunjuk ajar. Saya lebih banyak kawan rapat dalam kalangan lelaki. Ben adalah salah seorang daripada mereka. Mungkin saya lebih selesa berkawan dengan lelaki berbanding wanita,” jelasnya kepada BH Online.

Bagaimanapun, Mira tak cepat melatah dengan gosip yang melanda dirinya itu sebaliknya beliau sekadar menyifatkan perkara itu adalah lumrah selagi dirinya belum berkahwin malah tambah Mira beliau dan Ben tahu batas hubungan yang terjalin di antara mereka.

Bagaimanapun menurut Mira, dia tidak rimas dengan gosip dan usikan berpacaran yang datang kepadanya kerana menyifatkan perkara tersebut sebagai lumrah selagi dirinya belum berkahwin. Malah kata Mira lagi, dia dan Ben tahu batasan hubungan yang terjalin di antara mereka.

Sumber : Rotikaya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s