“Hanya Akan Bernikah, Tiada Resepsi” -Nora Danish

Setelah sekian lama gosip percintaan melanda pasangan Nora Danish dan Nedim Nazri, kini segalanya sudah pun terjawab dimana mereka bakal melangsungkan perkahwinan selepas Aidilfitri nanti.

Wahh! Teruja MiG Online bila dapat tahu akhirnya jelitawan Nora Danish bakal disatukan juga bersama kekasih hatinya.

Walau bagaimanapun, Nora khabarnya tak mahu mengadakan majlis secara besar-besaran dan hanya mahukan majlis akad nikah saja memandangkan ini perkahwinan beliau yang kedua selepas 7 tahun bergelar janda.

“Selepas raya, saya mungkin akan berkahwin, tetapi belum pasti kerana masih tidak ada tarikh muktamad. Apa yang pasti saya mahu berkahwin dalam tahun ini kerana usia pun dah 34 tahun. Saya hanya akan bernikah dan tidak akan mengadakan sebarang resepsi.”

“Majlis kecil-kecilan sahaja dan tidak akan ada sidang akhbar seperti selebriti lain sebab segan sudah tua dan ini perkahwinan kedua,” ujar Nora.

Apapun, bagi MiG Online tak kisah la majlis macam mana pun, yang pasti Nora dan pasangan bahagia. Ha, bila tarikhnya? Nanti Nora pasti akan umumkan, tunggu ya. MiG Online doakan semoga segala persiapan perkahwinan Nora dan Nedim berjalan dengan lancar.

Sumber : Beautifulnara

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s