“Raya Terakhir Sebagai Bujang” -Azwan Kombos

Pelakon utama filem Jalan Puncak Alam iaitu Azwan Kombos  akan menamatkan zaman bujangnya pada penghujung tahun ini namun Azwan dan pasangannya Ezzaty Abdullah masih mencari tarikh yang sesuai untuk mereka disatukan.

“Raya tahun ini merupakan raya yang terakhir saya sebagai bujang. InshaAllah kami akan bernikah selepas hari raya tahun ini. Tanggungjawab kita sendiri akan bertambah dan perlu banyak bermuhasabah diri,” katanya kepada Rotikaya sambil ditemani Ezzaty di Majlis Iftar@Intekma kelmarin.

Ezzaty juga sempat berkongsi berkenaan persiapan perkahwinan mereka yang berjalan agak lancar walaupun masing-masing sibuk dengan kerjaya.

“Alhamdulillah persiapan berjalan dengan lancar, kerana saya ada team sendiri yang dilantik untuk menguruskan segala hal perkahwinan ini,” katanya yang mengimpikan konsep perkahwinan yang santai,” ujar Ezzaty.

Hm tak sabarnya MiG Online nak tengok pasangan ini bersanding, mesti sweet kan? Hihi.. Apapun MiG Online doakan segala persiapan Azwan dan Ezzaty berjalan dengan lancar.

Sumber : Rotikaya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s