Sha & Shah Raya Beraya Bersama Tahun Ini?

Semalam telah berlangsungnya Majlis Doa Selamat Sha & Shah Raya. Ha pasni mesti ramai tak sabar nak tengok Sha & Shah beraya bersama pulak kan? hihi..

Sha & Shah pun pernah meletup sebelum ni dan menjadi rating tertinggi so MiG Online pasti mesti ramai tak sabar nak tonton versi raya ni pulak kan?Hihi..

Pada masa sama MiG Online sempat temubual Syatilla Melvin, adakah beliau sudah sedia untuk menimang cahaya mata. Ha katanya sudah dan tak kisah jika dikurniakan anak di awal usia perkahwinan ni. Baguslah camtu.

“Kami tidak merancang, sebaliknya tidak kisah andai dikurniakan rezeki cahaya mata dalam tempoh terdekat. Suami juga begitu, dia percaya kehadiran anak akan memeriahkan lagi keluarga dan menambahkan rezeki. Namun, semua itu rezeki daripada Allah, kami hanya boleh menunggu sahaja,” ujar Syatilla.

Namun menurut Syatilla, soal anak ini semua ditangan Allah SWT. Tak kisah cepat atau lambat itu semua ketentuanNya. Apapun, MiG Online doakan kebahagiaan Syatilla dan Sam semoga cepat dikurniakan cahaya mata juga.

Kepada semua yang tak sabar nak tengok Sha & Shah Raya ni nantikan kemunculannya pada raya tahun ini. Tengok sambil makan lemang pun sedap ni,hihi… Sebelum tu jom kita tengok video dan gambar sekitar doa selamat semalam ;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s