Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi Buat Penonton Hilang Stress?

Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi Buat Penonton Hilang Stress? Ha kenapa ye? Kalau nak tahu semalam telah berlangsungnya Majlis Tayangan Perdana filem Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi di Cathay Cineplex, e@curve, Damansara.

Sambutan yang diterima cukup memberangsangkan. Suasana pun gempak dan meriah sangat MiG Online tengok. Semua penonton dalam wayang gelak terbahak-bahak menonton filem ni tau,hihi..

Semalam juga antara artis yang hadir ialah para pelakon Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi iaitu Atikah Suhaime, Aizat Hassan, Hafreez Adam, Julia Farhana Marin, Kartina Aziz, Rani Kulup dan ramai lagi.

Selain itu, para penonton pun ramai yang datang tau, memang penuh panggung la semalam. Thanks juga MiG Online ucapkan kepada penonton yang hadir semalam memberi sokongan.

So sempatlah MiG Online menemuramah beberapa penonton selepas tayangan filem ni dan mostly mereka memang suka filem ni dan ada yang kata boleh hilang stress. Haha..

Sebuah filem terbaru arahan pengarah yang tak asing lagi iaitu Eyra Rahman dan diterbitkan oleh MiG Pictures ini bakal menambat hati penonton di luar sana dengan mempertaruhkan genre komedi romantik yang pasti akan membuatkan penonton gelak sakan sampai hilang stress! Ha. Gelagat Tok Nanny (Kartina Aziz) dan Tok Daddy (Rani Kulup) juga sememangnya mencuit hati dan tak kering gusi la menonton filem ni,haha.

Nak tahu apa yang komedi dan apa yang romantik? Jom kita intai trailer filem ini di bawah ye! Sebelum tu, MiG Online ada nak share dengan korang gambar sekitar majlis berlangsung.

Apapun, jangan lupa tau tonton filem “Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi” yang never dongibab kan anda di pawagam berhampiran 17 Mac ini! Kipidap, Dongibab..Enjoy!

2_zpsikglpmmj

9_zps53f1zavt

7_zps8uth7rrz

6_zps5nqbav7y

3_zpszyaz0c1m

1_zpsr6dl9llf

4_zps0jlguuzt

1_zps6wjpgpet

8_zps8qgdnprh

5_zpscds8lf47

2_zpsoaxsuqtd

cover2015_zpsgvjjaavp

cover2012_zpstongjagm

cover16_zps9pytikzo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s