Ayda Jebat Terkilan?

Ayda Jebat terkilan? Kenapa? Haa khabarnya terkilan sebab ramai yang mempertikaikan kemenangannya di Anugerah MeleTOP Era 2016 (AME 2016) adalah kerana statusnya sebagai duta Aura White dan dalam masa sama Aura White juga menaja program berkenaan. Hmm, camne tu Ayda? tolong jawab sikit ;

“Pada saya soalan tentang pertikaian saya adalah duta produk yang menaja majlis ini adalah sangat tidak relevan. Kemenangan hari ini adalah atas tangan peminat saya dan tuduhan ia disebabkan saya duta kepada Aura White adalah tidak adil bagi peminat-peminat saya yang bekerja keras mengundi saya”

“Saya tahu ramai yang komen negatif di laman sosial yang menganggap saya tidak patut menang, saya juga tidak ada kuasa untuk mengatakan ia bukan hak saya atau orang lain. Saya ambil komen mereka daripada sudut positif dan buktikan lagi kemampuan saya untuk menyangkal tuduhan negatif itu” ujarnya.

Tambah Ayda, kemenangannya kali ini sungguh tak dijangka dan ia menambahkan semangat buat beliau untuk terus menghasilkan karya yang terbaik dan digemari masyarakat.

Apapun MiG Online ucapkan tahniah kepada Ayda kerana berjaya RM30,000 dan lima trofi pada malam AME tempoh hari. Semoga karier Ayda terus sukses ye.

Sumber : Rotikaya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s