Stacy hamil? Betul ke?

Stacy hamil? Betul ke?

Haa sebenarnya ura-ura je kata Stacy hamil tapi menurut Akim isterinya belum lagi hamil meskipun beliau seakan mengiyakan perkara tersebut pada Konsert Milenia Ahad lepas.

“Jujur saya katakan, Stacy masih belum hamil seperti yang disangkakan. Lagi pula usia perkahwinan kami baru menginjak sebulan setengah. Saya tidak menyalahkan peminat. Mungkin mereka teruja”

“Apa yang boleh saya katakan, kami sedang berusaha ke arah itu dan jika ada khabar gembira pasti saya akan kongsikan kepada semua nanti,” ujarnya kepada portal berita tersebut.

Akim dan Stacy juga katanya tak kisah samada dikurniakan cahaya mata lelaki mahupun perempuan namun mereka juga mengidamkan anak kembar dan ia adalah satu bonus jika mereka dikurnikan anak kembar,hihi.. InshaAllah mudah-mudahan.

MiG Online doakan semoga Akim dan Stacy dikurniakan cahaya mata satu hari nanti, takpe, relaks dulu ok, baru sebulan kahwinkan,hihi..

Advertisements

One thought on “Stacy hamil? Betul ke?

  1. Jangan anggap saya bersyukur sebanarnya sy tak boleh dengar walau sy tetap boleh berckap susoh ckp bagaimana sy susoh tak boleh dengar ..walau pun setiap hari lalu pakai alat dengar tp susoh bercinta.
    Walaun bila sy msih single..lgi tp tuggu sampai bila bersyukur Cari jodoh Ya Allah …berikan kuasa suapaya sy hrp ubah bagaimana pasaannya…dgn siapa pun ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s