Almy Nadia bakal menimang cahaya mata kedua

Tanggal 30 Mei 2014, pasangan Almy Nadia dan Fizz Fairuz telah diijab kabulkan di kampung halaman Almy Nadia di Pulau Pinang. Manakala pada Februari 2015 pula, mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata. haa..kalau nak tahu semalam ialah hari jadi anak perempuan mereka yang pertama. Happy Birthday Nur Afriana Ariana..

Terbaru, desas desus mengatakan pelakon jelita Almy Nadia kini sudah berbadan dua. Alhamdulillah, jika berita ini benar, ia akan menjadi berita gembira buat pasangan ini dan dapat dikongsikan bersama peminat.Berita ini diketahui melalui akaun Instagram beliau, apabila beliau telah memuat naik gambar belimbing beserta asam. Perkara tersebut sememangnya menjadi perbualan ramai. walaupun pasangan ini belum mengumumkan apa-apa, tapi sudah ada peminat yang meninggalkan komen dengan ucapan tahniah.

Walau bagaimanapun, MIG Online turut berasa gembira diatas berita tersebut dan ingin mengucapkan tahniah kepada pasangan romantik ini. Semoga dengan kehadiran orang baru menambahkan lagi keceriaan pasangan Almy Nadia dan Fizz Fairuz. Aamiin…

 

 

Advertisements

One thought on “Almy Nadia bakal menimang cahaya mata kedua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s