Pelakon Utama 9 September Sah Bercerai

Heroin filem 9 September, Fasha Sandha dikhabarkan telah sah bercerai talak satu dengan Rizal Ashram Ramli atau Jejai semalam di Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur.

Menurut Fasha, beliau sudah cuba pertahankan rumah tangga ni namun ia tak dapat juga diselamatkan.

“Perceraian ini adalah jalan terbaik untuk kedua-dua belah pihak. Saya sudah berusaha menyelamatkan perkahwinan ini. “Saya reda dan akan meneruskan kehidupan dengan dua anak saya. Saya tak ada komen apa apa. Terima kasih,” katanya.

PENCERAIAN FASHA SANDHA

Fasha memfailkan permohonan cerai pada 18 Januari lalu di mahkamah sama. Permohonan itu difailkan mengikut Seksyen 47 Akta Undang-Undang Keluarga Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 1984.

“Perceraian ini adalah jalan yang terbaik untuk kedua belah keluarga. Saya telah berusaha untuk menyelamatkan perkahwinan ini. Saya redha dan akan meneruskan kehidupan bersama kedua anak saya,” kata Fasha Sandha sambil menitiskan air mata kesedihan.

Pasangan ni bernikah pada 27 April 2012 dan telah dikurniakan dua cahaya mata, Putra Rayfal, 2, serta Putri Raysha Jemyma, 1.

Hmm..nak buat macam manakan mereka pun dah cuba yang terbaik tapi tetap tak dapat pertahankan juga. MiG Online akan doakan yang terbaik buat keduanya, mungkin ia masih boleh dibawa berbincang, kesian juga dekat anak-anak nanti.

Sumber :Rotikaya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s