Donnie Yen & Mike Tyson Bertarung dalam IP Man 3

MiG Online berbesar hati diundang ke Press Conference Filem IP Man 3 di JW Marriot Hotel sebentar tadi. Tentunya, sebuah filem aksi yang telah lama dinantikan-nantikan oleh peminat setia filem IP Man. Jika sebelum ini ada IP Man 2, dan kini akhirnya muncul pula IP Man 3 yang kali ini aksinya lebih realistik kerana dibarisi pelakon-pelakon handal seperti Donnie Yen, Juara Tinju Dunia Mike Tyson, Lynn Xiong & tentunya seorang lagenda seni mempertahankan diri iaitu Bruce Lee.

14_zpszvvyayjd

Pengarah IP Man 3, Raymond Wong (dari kiri) bersama pelakon utama Donnie Yen & Lynn Xiong

13_zpsqhkkgvbx

Film biografi aksi Asia yang berjudul “Ip Man 3” ini merupakan filem tentang  kisah dari seorang grandmaster seni mempertahan diri Wing Chun, Yip Man ( Donnie Yen ). Yip Man telah mengajar seni bela diri kepada murid-muridnya di Tiongkok. Suatu hari, ketika Yip Man sedang bertarung, muncul pula seorang petarung jalanan ( Mike Tyson ). Pertarungan semakin sengit berlangsung selepas kemunculan seorang anak murid Yip Man yang terbaik iaitu, Bruce Lee.

Fuh, tak sabar betul MiG Online nak tonton filem ni. Jangan lupa tonton filem IP Man 3, 24 Disember ini di pawagam berdekatan. Sebelum tu, kita usha trailer dulu jom, Wachaaaaaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s