(Tahniah) Farid Kamil Bakal Jadi Bapa Lagi

Alhamdulillah, tahniah MiG Online ingin ucapkan buat pelakon, Farid Kamil yang khabarnya bakal jadi seorang bapa lagi. hihi. MiG Online sangat teruja dan tumpang gembira bila dapat berita ni.

Perkara tersebut pun telah disahkan sendiri oleh Farid Kamil. Menurut Farid lagi, walaupun kandungan Diana Danielle sudah memasuki usia lima bulan, tapi Diana tidak ada mengalami sebarang alahan.

Alhamdulillah, saya mendapat rezeki untuk kali kedua. Saya bersyukur kepada Allah kerana bagi saya merasai satu lagi peluang untuk memiliki cahaya mata. Alhamdulillah, kandungan isteri kini hampir memasuki lima bulan. Saya tidak tahu jantina kandungan kedua dan tidak mahu tahu kerana kami berdua sudah bersetuju untuk tidak melihat jantina lebih awal”.

Kami terima apa sahaja jantina dan harap semua berdoa agar ibu dan kandungan berada dalam keadaan sihat dan selamat” tambah Farid lagi.

Tahniah sekali lagi buat Farid Kamil dan Diana Danielle. MiG Online dan peminat akan mendoakan kesihatan bayi semoga berada dalam keadaan baik, InsyaAllah. Apa-apapun, tak sabarnya nak tengok Muhammad ada adik. hihi. Bak kata pasangan ini, tak kisahlah apapun jantina mereka yang penting kesihatan ibunya kelak. Amin 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s