Farid Kamil Dan Intan Ladyana Bergabung Dalam Komedi Aksi?

Semalam, telah berlangsungnya majlis malam pra-tonton filem terbaru Mangkin Prestij iaitu Filem “Abang Lejen” di Cathay Cineplex, e@Curve, Damansara.

Majlis tersebut turut dihadiri oleh pelakon-pelakon filem Abang Lejen iaitu Farid Kamil, Intan Ladyana, Adiba Yunus, Along Eyzendy, Shahfiez, dan ramai lagi. Selain itu juga, jutaan terima kasih kepada rakan-rakan media, MiG Talent yang datang untuk memeriahkan lagi suasana.

“Abang Lejen” sebuah filem yang mempunyai tajuk yang ringan, tapi ia membawa erti yang sangat bermakna dalam sebuah kekeluargaan. Filem bergenre komedi aksi ini memperlihatkan ianya mampu diterima oleh masyarakat dan penonton.

Sambutan yang memberansangkan oleh penonton sangat memberi semangat kepada kami untuk menghasilkan filem-filem sebegini. Watak spontan yang ditunjukkan oleh Farid Kamil dan Intan Ladyana dalam filem ini adalah sesuatu diluar jangkaan semua pihak. So, kalau korang nak tau apa yang lain dari yang lain, kena lah tengok #AbangLejen 16 April ini di pawagam 🙂

MiG Online kongsi sikit gambar di sekitar majlis pra-tonton Filem Abang Lejen semalam ;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s