Pasangan Kekasih Fattah Amin & Sherry Ibrahim Menyanyi?

Seorang pelakon dan model, Fattah Amin yang sedang meningkat naik namanya dalam industri. Kalau sebelum ini, ada yang mengkritik lakonannya kaku, tapi dia tetap bangkit untuk terus memperbaiki diri.

Selain daripada itu, baru-baru ini Fattah ada memberitahu bahawa dia akan mengambil peluang untuk meluaskan lagi kerjayanya sebagai seorang penyanyi. Wahh, belum try belum tau kan. Bagus juga tu. Hihi. Tambah Fattah lagi, perkara sebegini bukan datang selalu bergolek.

“Nyanyian adalah minat saya kerana sebelum ini tidak diberi peluang untuk mengetengahkan bakat yang ada dan ini merupakan peluang yang diberi oleh syarikat pengurusan baharu untuk mengetengahkan bakat saya.

“Ia sesuatu perkara yang bagus dan saya rasa ia juga peluang yang tidak boleh dilepaskan kerana sampai bila hendak berlakon kerana bakat yang ada harus diketengahkan,” katanya.

 Lagu tersebut turut menampilkan koleberasi di antara Fattah, Sherry Ibrahim dan penyanyi rap RJ.

Ikut keterangan Fattah lagi, single terbaru ini adalah sebagai tanda penghargaan kepada peminat yang sentiasa menyokong keriernya sejak mula bertapak dalam industri seni.

Lagu ini merupakan hadiah kepada peminat sebagai tanda untuk menghargai mereka yang sentiasa menjadi menyokong kerana tanpa mereka saya tidak akan berada pada tahap sekarang ini.

Oh, so sweet Fattah Amin ni kan? Hihi. Tahniah MiG Online ucapkan untuk Fattah. Semoga dengan bidang baru yang diceburi ini, mampu mengangkat nama Fattah Amin lebih dikenali dan diingati dalam dunia hiburan. Best of luck, Bro!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s