“Justin Bieber”, Dalam Jodoh Memang Tak Pergi Mana?

Betul ke ada Justin Bieber dalam superfilem ni? Hah, mesti semua tak percaya kan? Sebenarnya memang ye, tapi hanya mirip Justin Bieber. Hehe. Semalam, telah berlangsungnya majlis pelancaran dan doa selamat superfilem terbaru Mangkin Prestij iaitu”Jodoh Memang Tak Pergi Mana” di Wisma Metrowealth. Superfilem bergenre komedi romantik ini diarahkan oleh seorang pengarah baru, Rosli Mohd Taib.

Majlis pelancaran semalam turut dihadiri oleh penerbit, pengarah dan juga barisan pelakon yang membintangi telemovie ini. Antaranya Niezam Zaidi, Zalif Sidek, pendatang baru dari MiG Talent Syaa Nasir, Fahmy Reza, Ikmal Amry, Navilya Husna dan ramai lagi.

Telemovie “Jodoh Memang Tak Pergi Mana” ini akan memulakan pengambaran pada 2 April ini di sekitar Lembah Klang. MiG Online doakan semoga segalanya akan berjalan dengan lancar hendakNya. So, korang jangan lupa tonton telemovie ni nanti di Hypptv, HyppFlick+, saluran 116, ok?

Nak tengok gambar Justin Bieber tu, tengok gambar-gambar di bawah ok..

Lagi gambar majlis pelancaran dan doa selamat telemovie terbaru terbitan Mangkin Prestij iaitu “Jodoh Memang Tak Pergi Mana” ;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s