Siti Elizad Sharifuddin Kini Semakin Dikenali?

Sejak dua menjak ni, nama pelakon Siti Elizad Sharifuddin menjadi bualan penonton-penonton setia drama “Teman Lelaki Upahan”. Lakonannya bersama Engku Ismail sangat berkesan membuatkan ramai penonton teruja dengan pengakhiran cerita tersebut.

Penangan drama bersiri yang dilakonkan oleh Elizad sedikit sebanyak telah membawa namanya kini dipersada seni. Sebelum ini, Siti Elizad sudah lama menceburi bidang lakonan, cuma mungkin namanya belum cukup kuat pada ketika itu.

Kini, dengan bakat lakonan yang Elizad ada sekarang yang semakin berkualiti, tak hairanlah drama “Teman Lelaki Upahan” mendapat sambutan yang hangat.

Antara drama, telemovie dan filem yang pernah dilakonan oleh Siti Elizad Sharifuddin ialah Teman Lelaki Upahan, Ejen 016, Mas Kahwin, Panggilan Rindu, Menggapai Awan Di Langit, Bayang-Bayang Musyriq, Ezora, Berlari Ke Langit, Gangster, Main-Main Cinta, Rock, Bilut, Lembing Awang Pulang Ke Dayang dan Cinta Yang Satu.

MiG Online doakan moga selepas ini, nama Elizad akan lebih dikenali dalam industri hiburan, dan berjaya dalam bidang lakonan. Semua peminat akan mendoakan untuk Elizad ok?

Lagi gambar Siti Elizad Sharifuddin dekat bawah ;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s