“Arwah Tahu Dia Nak PERGI” – ZARINA ZAINUDDIN

Berita terbaru tentang pelakon Zarina Zainuddin buat MiG Online terpanggil untuk kongsi. Baru tadi MiG Online scroll Instagram peribadi miliknya, dan berita sedih berkaitan Zarina apabila dikhabarkan anak buahnya baru meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya.

Apa yang lebih menyedihkan, bila anak buahnya seperti tahu hendak pergi meninggalkan mereka. Zarina sebak selepas membaca antara ayat yang ditulis oleh arwah menerusi whatsapp group adik Zarina sebelum dia pergi.

Selain itu juga, dia turut merasa kesal kerana anak kepada arwah kakaknya, Mohammad Syamil Darnish patut dijaga olehnya. Dia juga menyatakan sebelum ini anak buahnya selalu kemalangan, tapi dia tidak menyangka bahawa harini ini dia akan pergi buat selama-lamanya. Ibu Zarina yang menjaga arwah dari kecil turut hiba dengan berita ini. Ajal dan maut ditangan tuhan, moga dia tenang disana.

MiG Online turut bersimpati dengan keluarga Zarina Zainuddin diatas pemergian arwah Mohammad Syamil. Setiap yang berlaku, pasti ada hikmah disebaliknya. Moga Allahyarham ditempatkan dikalangan orang yang beriman, Al-fatihah..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s