(Gosip) ”Bukan kehendak saya yang inginkan penceraian, tanya dia”

Siapa yang tak kenal pelakon Kisah Kaisara yang popular tu kan? Seperti yang kita semua tahu, Sari Yanti atau nama sebenarnya Sari Yanti Mohamad Nazari,30 telah  menfailkan penceraian pada 25 Februari lalu di Mahkamah Syariah Seremban, Negeri Sembilan setelah empat tahun mendirikan rumahtangga iaitu sejak Januari 2009.

Mohd Eddy Casmady, 34, suami kepada Sari Yanti enggan mengulas lanjut tentang kes penceraian ini kerana dia sebenarnya tidak bersetuju dengan penceraian ini, tetapi sebaliknya. 

Kenyataan itu dibuat oleh Eddy ketika menghadirkan diri di Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari pada Khamis bagi sebutan permohonan kembali taat dan nusyuz yang difailkan terhadap Sari Yanti selaku defendan pada 7 Mac lalu. Memetik laporan Mstar Online, Eddy memberitahu lebih baik Sari Yanti yang memberi komen memandangkan dia bukan selebriti.

Keretakan rumahtangga Sari Yanti dan suami berakhir dengan penceraian

Hasil perkongsian hidup dengan Mohd Edy Casmadi selama lima tahun, Sari dikurniakan dua anak lelaki iaitu Barr Al Aliy, 4, dan Basit Al-Haq, 2.

Bagaimanapun, MiG Online sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kedua belah pihak, supaya terus tabah dalam menghadapi dugaan dan cabaran  hidup.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s