(Gosip) Bodoh, Teruk! – Nora Danish

Sangat bahaya. Bukan sahaja bahaya untuk pengunjung seperti apa yang dikongsi oleh Nora Danish, tapi jugak bahaya kepada pengusaha terbabit kerana dikhuatiri boleh menjejaskan kepercayaan pengunjung dan pelancong dalam & luar negara terhadap kawasan berkenaan.

Apa yang MiG Online cakap ni?

Baru-baru nie Nora Danish telah pergi bercuti bersama keluarga dan rakan-rakannya ke Legoland Malaysia serta menginap di Lego Hotel, JB. Maka terjadi la masalah seperti yang dikatakan oleh Nora Danish di Instagramnya:

“I was at Lego Land with my family earlier today n decided to stay for a night at Lego Hotel, JB. The rooms? Mmg cantik. Tetapi paling teruk pernah saya pergi. Here’s the story. My sister @danishnadya , my pregnant friend @zaremazainal and ned’s bodyguard @gg_brutale was stuck inside the lift for an hour!!!! Dan selama setengah jam tiada siapa yg bgtaw kami. Selama 10 minutes my sister nadya yg berada dalam lift itu tekan button merah baru ada orang jawab. Can u imagine??? They went for a break katanya dan tiada ganti yg jaga n monitor? Mereka kata dah banyak kali terjadi kes sebegini! Perkara ini tidak boleh dibuat mainan kerana dibuatkan org didalam itu sesak nafas? Budak kecil? Orang tua? Dah la lift dia bising dgn lagu dan juga lampu berkelip. Mmg pening la sesiapa yg stuck dalam lift, bila suruh hentikan lagu dan lampu kerana risau akan memeningkan my pregnant fren n my sister yg asthma itu, mereka kata tidak boleh. Bodoh! Lego Hotel adalah Hotel paling bahaya dan paling teruk pernah saya pergi. Bayangkan kalau ada kebakaran mmg tiada siapa yg datang selamatkan. Semua lembab”

Bayangkan kalau jadi pada ahli keluarga atau kenalan kita, konfim kita pun mengamuk, kan? Apapun diharapkan komen dari Nora Danish nie diambil beraot oleh pihak pengurusan Legoland untuk memastikan servis yang lebih baik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s