(Gosip) Pusingan Kedua Sengketa Sharnaaz – Lisdawati

Nampaknya selepas tak berjaya menyelesaikan persengketaan mereka berdua, Sharnaaz Ahmad & Lisdawati sekali lagi cuba mencari jalan penyelesaian melibatkan kontroversi mereka berdua. Namun kalau dilihat dari awal-awal lagi, suami Lisdawati, Fauzi Nawawi jugak dilihat cuba untuk mempertahankan isterinya dengan beberapa kenyataan untuk menceritakan apa yang terjadi di antara 2 pelakon nie.

Terbaru, selepas Sharnaaz memberikan kenyataan untuk menunggu Lisdawati selesai bersalin untuk menyelesaikan masalahnya, Fauzi Nawawi tampil dengan pendapatnya sendiri:

“Tak ada logiknya nak tunggu isteri saya bersalin atau tidak sebab isteri saya sihat walafiat. Hari ini (semalam) dia masih lagi boleh terbang ke Sarawak. Masa dia menunaikan umrah pun, dia mengandung dan dalam keadaan sihat. Jadi tidak ada alasan langsung”

“Sebab kalau setakat dia nak selesaikan perkara ini secara baik dan tak bergaduhh, ia tak akan mempengaruhi kandungan isteri saya”

Tambah Fauzi lagi, seeloknya dia ingin perkara nie diselesaikan secara baik untuk memudahkan semua pihak.

“Saya tak nak ambil apa-apa tindakan. Tapi saya dengar dia nak saman saya. Sekarang ni saya tengah tunggu surat saman dari dia lah ni. Setakat ini saya tak dapat apa-apa surat dari penguam dia. Kalau boleh saya minta dia cari jalan penyelesaian. Kalau dia tetap nak saman, silakan. Kalau dia nak berdepan dan selesai cara baik, saya bersedia,”

Bola kini di kaki Sharnaaz?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s