(Gosip) Shila Amzah Disabotaj?

Berkaitan dengan kisah yang dikongsi MiG Online semalam mengenai penyanyi berbakat besar, Shila Amzah yang dilaporkan tampil membuat persembahan dengan berpakaian seksi, pengurusnya, Ong Peng Chu menegaskan yang berita tersebut sengaja diadakan untuk mensabotaj Shila Amzah.

“Sebenarnya dia pakai seluar berwarna coklat. Ada orang sengaja nak buat cerita tak betul. Ketika gambar diambil dia terbabit dalam sebuah program TV dan memang jelas dia memakai seluar. Boleh lihat di YouTube. Rasanya gambar yang disebarkan itu sudah diubahsuai. Saya sangat tak faham kenapa orang nak buat begitu? Ia (gambar) diambil daripada rakaman program TV yang mempromosikan bakat Shila. Di sini Shila banyak mempromosikan Malaysia, di Malaysia pula orang nak jatuhkan dia.”

Haa, kepada korang semua boleh la cuba tonton video Shila Amzah masa membuat persembahan dan lihat sendiri la, mungkin mata kita tersalah pandang, siapa la yang tau, kan? Apapun semoga Shila Amzah terus berjaya mengharumkan nama Malaysia di mata dunia.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s