(Gosip) Saya Tak Kisah Dia Tak Minta Maaf – Hanez Suraya

Pulak dah… Macam main-main je bila baca statement dari Hanez Suraya nie. Bagi MiG Online la. Sekejap kata boyfriendnya bukan suami orang, sekejap suami orang, sekejap kata nak isteri kekasih minta maaf, sekejap tak payah pulak. Pelik.

“Saya tidak kisah jika dia tidak mahu minta maaf. Jika ingin berbincang secara baik, saya bersedia berjumpa dengannya dan menyelesaikan isu ini secara profesional,”

Hanez Suraya mengulas perkara tu lepas isteri kepada Mr R, Liyana Manan tak mahu akur dengan kehendak Hanez Suraya yang mahu Liyana mintak maaf selepas didakwa menabur fitnah ke atasnya.

“Saya juga sudah memaafkan semua pihak yang membuat tuduhan dan mengecam saya di laman sosial kerana mereka tidak tahu cerita sebenar.”

“Saya tidak akan padam semua tuduhan dan kecaman yang dilemparkan orang kepada saya di laman sosial kerana percaya lama-kelamaan perkara itu akan berlalu begitu saja,”

Hanez jugak berkata yang dia tidak akan amsuk campur urusan keluarga Mr R dan Liyana selepas nie selain mengesahkan yang dia turut tak akan buat sebarang sidang media mengenai perkara nie lagi supaya tak mengeruhkan keadaan.

Ada betulnya kata Hanez tu, nanti semakin banyak statement yang keluar, semakin rumit kes dan mungkin akan mneyusahkan ramai lagi pihak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s