(Gosip) Sikap Sebenar Sharnaaz? Siapa Pondan?

Nampaknya isu kontroversi membabitkan Sharnaaz Ahmad & pasangan pelakon Fauzi Nawawi & Lisdawati masuk ke fasa baru bila Harian Metro berjaya mendapatkan penjelasan daripada Sharnaaz Ahmad mengenai kesnya dan pasangan selebriti tersebut.

PONDAN

Nie merupakan perkataan yang terluah daripada mulut Lisdawati yang menyebabkan Sharnaaz terasa dan menegurnya dengan membalas “Diamlah, kak” sebelum suami Lisdawati, Fauzi Nawawi menghubungi Sharnaaz dan meminta penjelasan sebelum Fauzi didakwa memanggil Sharnaaz ‘anjing kurap’ dan turut membabitkan ibu Sharnaaz.

Bukti SMS Sharnaaz & Fauzi Nawawi

SHILA AMZAH

Apa pulak kaitan Shila dalam hal nie? Sharnaaz mendakwa Lisdawati sebelum insiden tu dahpun mencanang cerita pasal bekas kekasih Sharnaaz tu sepanjang 4 bulan mereka menjalani penggambaran Bukan Aku Tak Cinta, mungkin nie yang terbuku kat dalam hati Sharnaaz kut yang buatkan dia lagi sentap bila dipanggil Pondan.

Memetik penjelasan dalam video tersebut, Sharnaaz mengaku ada menengking Lisdawati secara tak sengaja dan sudi meminta maaf tapi mencabar Fauzi Nawawi & Lisdawati untuk meminta maaf secara peribadi atau akan berdepan saman maksima dari Sharnaaz.

PLASTIK

Pelakon & usahawan, Ezani Nizariff pulak ada menaikkan status di Facebook dan berkongsi dengan peminat ‘perangai sebenar’ Sharnaaz.

Apakah jawapan balas Fauzi Nawawi dan Lisdawati? Kita nantikan yea.

Kredit:MyMetroTV

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s