Faham Kontrak Dulu, Mereka Sudah Bukan Tunang Lagi.

Haa, kontroversi tak tajuk? Hehe.. Sebenarnya dua statement tu adalah berbeza. Kenyataan pertama adalah dari artis residen MiG, Intan Ladyana berhubung isu kontrak syarikat yang dikatakan tak membenarkan artis residennya bercinta. Pelik jugak isu nie boleh keluar sedangkan Intan Ladyana & Kamal Adli dah lama sangat bercinta. Malahan, Kamal Adli & Intan Ladyana sememangnya bercinta semasa keduanya masih lagi artis residen MiG dan Intan Ladyana pulak, sampai sekarang adalah artis naungan MiG.

“Sewaktu kami mula bercinta, memanglah rasa bimbang dengan reaksi pihak pengurusan. Namun, saya mengambil langkah untuk berterus-terang. Berlaku jujurlah dengan mereka, duduk berbincang elok-elok dan ceritakan situasi sebenar. David adalah seseorang yang sangat memahami.”

“Apa yang penting bagi mereka, kita kena beritahu supaya tidak timbul perkara berbangkit di kemudian hari. Iyalah, perkara ini bukan main-main kerana turut membabitkan pihak ketiga seperti produk yang melantik kita sebagai duta. Tak mahulah nanti perancangan  yang sudah diatur musnah kerana sikap kita,” 

-Intan Ladyana

Selanjutnya nak tau apa kenyataan Intan Ladyana, boleh la baca sisipan HIP Berita Harian hari nie.

Seterusnya, Aeril Zafrel mengesahkan yang isterinya, Wawa Zainal telahpun putus tunang sebelum mereka berkahwin. Nak tau lagi lanjut boleh la baca Harian Metro hari nie. 🙂

Advertisements

One thought on “Faham Kontrak Dulu, Mereka Sudah Bukan Tunang Lagi.

  1. Jgn Asik Nak Aibkan Ak……………Minta Ak Berdiam Diri………….Tp Pd Masa Masa Nak Mengaibkan Ak…………So Jgn Sampai ak Dedahkan Kenyataan dan Muncul…………..Jgn Cabar Tahap Kesabaran Ak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s