(Gosip) Akan Ambil Tindakan Mahkamah, Aeril Zafrel Minta Kemuka Bukti?

Pelakon Aeril Zafrel akan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang telah menyebarkan berita tentang perkahwinannya dengan pelakon Wawa Zainal.

Perkara tersebut telah diberitahu oleh pembantu peribadi Aeril, Aman yang turut memberitahu pelakon berusia 25 tahun itu tidak akan mengulas lanjut mengenai dakwaan tersebut.

“Buat masa sekarang Aeril tidak mahu beri sebarang komen tentang perkara tersebut tetapi dia beritahu saya bahawa dia akan mengambil tindakan mahkamah, apa-apa pun tunggu kenyataan dia nanti,” ujarnya Aman kepada mStar.

Kontroversi tercetus apabila sebuah akhbar tempatan melaporkan tentang status pernikahan Aeril yang didakwa sudah berkahwin dengan pelakon Wawa Zainal pada 4 Februari lalu, malah turut dikatakan sudah menimang cahaya mata pertama mereka pada 24 Ogos lalu yang diberi nama Ahmad Fakharuddin Attar.

Dalam pada itu, Aeril atau nama sebenarnya Suharil Suhari melalui laman Twitter-nya telah menulis dia akan mendedahkan perkara tersebut jika tiba masanya.

“Alhamdulillah…’mereka’ telah keluarkan ‘senjata terakhir’ seperti yang dijangkakan..terlalu naïf ‘mereka’ yang melontar batu sembunyi tangan ini.

“Sampai masanya nanti saya akan dedahkan siapa dan tujuan sebenar ‘mereka itu’.”

Kredit: Yahoo Malaysia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s