(Gambar) Masih Cantik, Diana Danielle Buat Kemunculan Sulung!

Selepas beberapa lama tak muncul di khalayak ramai, akhirnya isteri kepada pelakon kacak Farid Kamil iaitu Diana Danielle membuat kemunculan semula semalam selepas bercuti seketika semasa hamil dan bersalin. Dari gambar-gambar MiG Online share dengan korang, korang boleh lihat betapa untungnya Farid Kamil memiliki seorang isteri yang bijak menjaga penampilan walaupun sudah bergelar ibu.

Masa berjumpa semalam, Farid Kamil dan Diana Danielle melahirkan rasa teruja selepas bergelar ibu bapa dan tak sabar menunggu yang ke-2 katakooo… Hehe. Buat masa sekarang Diana Danielle lebih selesa untuk berehat sambil menjaga anak kesayangannya dan buat seketika, Diana menghadapi sedikit masalah untuk mencari calon sesuai untuk membantu Diana menjaga putera sulungnya sekiranya Diana keluar bekerja. Sehingga Diana berjumpa calon yang sesuai, Diana akan menumpukan perhatian untuk menjaga anaknya itu.

Farid Dan Diana buat masa nie masih belum in gin mengulas lebih lanjut mengenai nama anak mereka namun memberi sikit hint kepada media iaitu pangkal anak mereka bermula dari Muhammad. Satu majlis khas akan diadakan untuk majlis aqiqah dan khatam Al-Quran tak lama lagi yang mana mereka akan turut berkongsi nama anak mereka di khalayak ramai.

Farid Kamil Naik Tangan?

Anyway MiG Online akan update perkembangan terbaru Farid Kamil dan Diana Danielle tak lama lagi, sebelum tu, jom kita layan video dan gambar eksklusif khas untuk korang. Yokk!!

 

Advertisements

One thought on “(Gambar) Masih Cantik, Diana Danielle Buat Kemunculan Sulung!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s