Shaheizy Sam Ingin Bergelar Penyanyi

Selepas beberapa tahun dikenali sebagai seorang pelakon, ramai sebenarnya yang tak tau Shaheizy Sam nie sebenarnya Sam nie pernah menganggotai sebuah kumpulan Hip Hop yang terkenal sezaman dengan Too Phat iaitu M. O. B. MiG Online merupakan antara peminat kumpulan tersebut kerana salah sorang dari anggotanya mampu menyampaikan verse rap dengan laju sekali. Baru-baru nie MiG Online baru tau yang anggota tersebut adalah Shaheizy Sam. Memang respek pada kat Sam, sangat-sangat versatil.

Sekarang nie Shaheiy Sam mengambil keputusan untuk turun semula ke bidang nyanyian tapi Sam tak pergi sorang, dia nak para peminatnya pun turun sama jugak. Camne caranya?

Semalam telah berlangsung satu sidang media Nescafe yang mengumumkan satu projek kolaborasi Shaheizy Sam & Nescafe. Projek yang diberi nama On Sam nie merupakan satu projek di mana para peminat boleh berkongsi idea untuk Shaheizy Sam & Audi Mok mencipta satu lagu berdasarkan kepada idea yang telah diberi oleh peminat kepada Shaheizy Sam melalui fanpagenya iaitu Shaheizy Sam Samad & website rasmi projek Shaheizy Sam & Nescafe iaitu http://www.onsam.com.my.

• Nora Danish Pakai Baju Sekolah, Cute!!

Majlis yang diadakan di The Bee, Publika nie turut memberi peluang kepada peminat mendengar secara life Shaheizy Sam menyanyikan lagu cover Maroon 5 iaitu Sunday Morning. Memang berlemak suara pelakon utama filem Adnan Sempit Sawadikap nie, tak puas dengar sekali je. Anyway kepada korang yang teringin nak jadi sebahagian dari projek Sam & Nescafe, jangan lupa lawati link yang MiG Online kasi tadi. Yokk!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s