(Gosip) Johan Asa’ri Bakal Tunang Hujung Tahun Nie?

Secara klisénya berita yang mengecewakan ramai gadis-gadis di luar sana yang meminati Johan Asa’ri. Hehe… Sebenarnya berita yang baik untuk pelakon hebat kita nie bila dikhabarkan yang beliau akan melangsungkan majlis pertunangan dengan gadis pilihannya yang masih lagi menjadi misteri sehingga sekarang. 

Jodoh, Pertemuan, Ajal dan Maut semua ditangan Tuhan.

Itulah yang Johan katakan ketika ditanya oleh team Rotikaya pasal kisah eksklusif nie. Kata Johan buat masa nie sebenarnya Johan belum lagi ada yang istimewa, namun mengaku ada seseorang yang sedang rapat dengan beliau sekarang. Kata Johan lagi:

“Kami belum menjadi pasangan kekasih, begitu juga masing masing tidak isytiharkan wujudnya apa apa hubungan istimewa antara kami. Jika benar dia ditakdirkan untuk saya, kami akan bertunang Disember depan”

“Sebenarnya ini adalah target saya sahaja, sebetulnya saya masih tidak mempunyai mana-mana teman wanita. Saya akui saya mempunyai ramai kawan-kawan perempuan tetapi semuanya bukanlah serius dengan saya, mereka semua hanyalah sebagai kawan-kawan biasa sahaja”

Qi Razali ada hubungan istimewa dengan Nora Danish?

Wahh, sementara masih belum pasti lagi nie, MiG Online rasa baik korang yang rasa Johan boleh jadi hubby yang sweet & baik hantar borang penyertaan sekarang! Hehe.. Gurau je. Apapun semoga Johan bahagia dengan apa saja pilihan yang ingin dibuat. 😉

Kredit: Rotikaya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s