Trailer-Trailer Filem Metrowealth

49 thoughts on “Trailer-Trailer Filem Metrowealth

  1. as salam,,sye tgk smua filem terbitan MiG best2 n rmai yg mnat,,kalau blehh,saya berharap saya dpat jd seorang pelakon dibawah terbitan MiG walaupun pelakon tambahan. …bkan sebab glamour,tapi saya nak bantu keluarga sya yg susah..nanti,kalau saya dah dapat capai cita2 saya iaitu seorang pelakon berjaya,saya akan sumbangkan sedikit gaji berlakon saya kepada rumah ank2 yatim,,insya Allah,,harap pihak MiG dapat mempertimbangkan hasrat saya,,kalau ade apa2,blehlah call saya 0127345644,,atau lama fb:rasyidah usman hassan..terima kasih :)

  2. TERINGIN NAK TENGOK NEELOFA,SHAH JASZLE,TANIA HUDSON DAN MIERA LIYANA DALAM MANA-MANA FILEM KELUARAN METROWEALTH..BAGI AR PELUANG KAT MEREKA..PASTI METROWEALTH MENCAPAI SATU LAGI KEJAYAAN..

  3. ade yg ckp ceta papa i love you ni,sme mcm ceta skli lgi tpi aku rse la kn
    ceta ni tk dew prsamean pn la ngn ceta skli lgi pn ok?
    ape2 pn kena tgok gak la kn,

    1. menang gempak pn klu da thu tu tk apela kn……..?
      entah2 filem ombak thailand tu pn klh la wehhhh…
      filem ni msti akn jdi ikutan oleh semua pnerbit2 yg lain,
      nk cete lbh2 pn tk brani kn so sme2la kite nntikn kemnculanye okey?
      gua da tk sbr sgt da ni tnggu,

    1. thu tk pewla kn….?
      gua pun tk sbr,nk tgok #papa i love you.
      #keramat#sumpahn kum-kum#8jam#hantu dlm botl kicap?tk sbr sgt2 la,

  4. wOw metrowealth is the best . haha :D laugh . every the movie i will watcha . not 1 movie miss . :D but the way , all the bestt . ahahahah :D . nak jadi pelakon gak tak penah tercapai .hummmm . :D . tak pe usehe penting :D . hahah :D . nak jadi pelakon ! nak jadi pelakon ! nak jadi pelakon ! ni wat sedih nie . hahah :D from uzai handsome :O .

    1. sngattttttttttttttttttt lah terbaikkkkkkkkk?metrowealth movie all the best ni malaysia muaaaaahhhhhhhhhhhhh?i love metrowealth movie,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s