Jom Kenal Artis Kesayangan Korang!

Satu kemestian bila kita minat sorang artis tu, mesti kita nak tau banyak pasal mereka dan apa aktiviti terbaru mereka, kan? So kat page nie korang boleh sama-sama kenal dengan artis kesayangan korang dan MiG Online jamin di sini, semua page ini adalah diuruskan oleh artis tu sendiri. So nak ikuti lagi lanjut pasal dorang nie, Cekidautt!!

Facebook: Shaheizy Sam

Facebook: Nora Danish

Facebook: Yana Samsudin

Facebook: Farid Kamil

Facebook: Wawa Zainal

 

Facebook: Angah Raja Lawak

 

Facebook: Along Cham

Twitter: @alongrajalawak

97 thoughts on “Jom Kenal Artis Kesayangan Korang!

  1. lau dah kawen,,x semestinye lakonan x laku,,sumenye bergantung pada komitmen seseorang artis tu dan cara dia menghayati n mendalami watak dan setiap babak yg diberikan pada dia….berlakon ni mcm kita belajar gak,lau nak berjaya kenalah belajar bersungguh2 n buat yg terbaik..supaya semua org perpuas hati…bukan nye buat sambil lewa je janji dapat duit :)

  2. heheheheh……………double wow….
    YANA & SAM LIKE A LOOK…AM I RIGHT???
    hehhehee jgn mara….

  3. saya minat sam.. dia berlakon serious menjadi.. i really like him.. >,< always support him and metrowhelth.. keep it up.. :D

  4. isah Orang Yang Dimaafkan Oleh Allah Karena Dia Memaafkan Hamba-hamba Allah.

    Bukhari meriwayatkan dari Hudzaifah berkata, ‘Aku telah

  5. super star memang inikali lah hurm2…..
    semua nya cute2 tetapi yang lebih cute 120%
    wanita berbaju 501?

  6. HARUS BACA hurmmmm.asalamulaikum dan selamatsejehtera semua.suwa dikap.
    ini bah saya mahu kasi tau kamu orang semua sebenarnay saya ni orang sabah bah jadi aritu saya datang di kl ingin injoi tapi saya ada sumandak bah awik kalau orang kl cakap la nama dya YANA jadi tiap minggu kami berhubung di fesbook jadi saya komen sama saya punya sumandak i love sayang bila kita boleh jumpa saya bilang.tiba-tiba datang komen mau dakat saturibu bah komen ituorang bukan bagus yang jahat-jahat sama yang luca-luca ada lah yang cakap ko gila ada yang cakap ko gatal ada lah yang cakap esok kita jumpa ko bawa geng kau sa bawa geng saya jadi saya heran satukali saya tingu yang saya komen yana samsudin bukan saya punya sumandak terus saya balik sabah terus ganti fesbook baru x fesbook lama jadi saya bagi tau yana samsudin saya minta maaf saya cuma silap hantar aritu takpe dia cakap.terus saya cakap sama dya yana janganlah awak khawin dulu peminat awak masi ramai menunggu awak di situ.itu lah sampai sekarang yana samsudin tak khawin lagi dya masi menunggu peminat nya…..
    OK GUYS ITU SAJA CERITA YANG AKU ADA JANGAN LUPA MINATI SAM DAN YANA?

  7. asalamulaikum dan selamat sejehtera semua:INI KALI LAH BN TATAP MENANG:
    wadu gawat ni ada olang dali sabah ni nk komen
    salam 1 melaysia ahhh… mautau kah di dalam kujudaan pelakon- pelakon melaysia hanya sepasang sahaja artis yang paling serasi dan manis SHAHEIZY SAM & YANA SAMSUDIN klau merika di jodohkan bagus hahaha.tapi saya nampak suami YANA tu bukan alang-alang dya punya orang hensom bahh tapi saya taktau orang tu ada RM ketak..hurm2 main je YANA tu belum kawin lagi
    tapi sayang jika ada antara merika yang berkawin filem-filem merika takan laku lagi
    dan peminat-peminat YANA dan SAM akan mengurang.YANA dan SAM tak kesian kedengan peminat-peminat korang tu haaa…hurm2 kalau nk kawin tu jangan sebarkan atau kawin keluar negara.tapi YANA SAMSUDIN memang comel cute n forfreak dlm hati saya lahh. jikalau la awik ku seperti tu aku tak lepaskan gengaman erat tangan ku semoga doahkan untuk aku ok hahahaha.
    .semua tu saya buat lawak je syapa yang tidak kelawakan jangan cakap komen ni orang gila yang punya.tapi mustahil ada orang gila pandai tekan komputer hahahaha…..saya minta maaf pada SHAHEIZY SAM dan juga YANA SAMSUDIN
    jikalau komen saya menikam hati korang
    sorry sekali lagi?

  8. Assalamualaikum , nama saya CHE EIZLAN SHAH BIN CHE OSMAN . Saya teringin hendak menceburi dalam dunia lakonan.Umur saya 17 tahun . Saya berasal dari KUALA TERENGGANU PASIR PANJANG menetap di selangor . Saya harap pihak produksi mig dapat memberi saya peluang untuk bergelar anak seni.Kalau pihak mig bersetuju hendak mengambil saya,ini saya tinggalkan no hp beserta email saya (0192050395)(eizlaneie@yahoo.com) sekian

  9. Assalamualaikum , nama saya SYUIB BIN RAMLI . Saya teringin hendak menceburi dalam dunia lakonan.Umur saya 22 tahun . Saya berasal dari sri aman sarawak . Saya harap pihak produksi mig dapat memberi saya peluang unutuk bergelar anak seni.Kalau pihak mig bersetuju hendak mengambil saya,ini saya tinggalkan no hp beserta email saya (0145902858)(syuib91@gmail.com)..sekian..

  10. Assalamualaikum , nama saya Hairul Haikal . Saya memangg teringin nak berlakon . Umur saya 16 tahun . Saya nak sangat jadi artis macam artis artis yang lain . Saya harap pihak produksi boleh terima saya lah . Jadi extra pun jadi lah . Kalau nak hubungi saya , hubungi di talian 0192214232 . Saya harap saya dapat bekerjasama dengan artis artis yang lain

  11. salam kak yana..semoga kak yana sukses sokmo ea..dan semoga berada dalam lindungan ALLAH s.w.t sokmo ea..insyaALLAH..termasuk pelakon2 lain juga

  12. nora danish & wawa zainal paling cute di sini…& sam ensem la…awat aeril zafrel xde?die pun ensem & berbakat ape…yana samsudin biase2 je..make up cun la..sorry

  13. shaheizy sam sesuai kahwin dgan yana samsudin I LOVE Artis popular o no I LOVE Artis semua. shaheizy sam kt nk kahwin dh agk nya siapa hehehhheh……….????

  14. i love kakak yana….caiyoo kakak yana…saya nak berpesan kat kakak yana ni semoga kakak yana sihat dan dimurahkan rezeki….semoga kakak yana dilindungi ALLAH SWT…amin…comel muka kakak yana…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s