Cinta Antara Dua Darjat

Kadang-kadang kalau kita dibesarkan dalam keadaan berbeza dengan orang kesayangan kita, mesti macam-macam masalah yang timbul akibat ketidakserasian persekitaran ataupun orang-orang yang berada di sekeliling kita. Bak kata orang, cinta itu buta, tak kenal pangkat darjat atau harta gitu. So macam tu jugak la masalah yang dihadapi oleh Benjamin (Sharnaaz Ahmad) dan Syuhara (Siti Saleha) yang berdepan dengan masalah yang sama dalam drama terbaru terbitan MiG iaitu Ruby. MiG Online sure korang mesti yang dah tak boleh senang duduk dan resah gelisah menunggu episod-episod seterusnya dalam drama Ruby tu. Anyway korang yang nak tau lagi lanjut pasal drama nie, korang boleh beli surat khabar Sinar Harian hari nie sebab ada artikel khas pasal drama Ruby nie. Anyway korang boleh layan drama Ruby nie yang disiarkan setiap Selasa hingga Khamis jam 10 malam di slot Samarinda. Cekidautt!!

Siti Saleha, Sharnaaz Ahmad mantapkan drama Ruby.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s