[GAMBAR] Sekitar Penggambaran Filem 2 Kalimah

Filem berkonsepkan drama Islamik 2 Kalimah nie sekarang tengah hangat menjalani penggambaran di Terengganu dan MiG Online baru sahaja menerima beberapa keping gambar dari admin MiG Online yang memang suka stalk Nora Danish dan khas untuk korang MiG Online nak share beberapa keping gambar terbaru filem 2 Kalimah nie. Cekidautt!!

Korang jugak boleh like fanpage rasmi 2 Kalimah kat sini:

2 KALIMAH

Cantik Nora Danish bertudung kan? :)

Pelakon utama, Shaheizy Sam & Nora Danish

About these ads

6 thoughts on “[GAMBAR] Sekitar Penggambaran Filem 2 Kalimah

  1. Wow….xsbar nk tgok citer ni…citer ni psal janji ker??? Yg pnting hope citer ni meletop… all the best…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s