[GAMBAR] Haruslah Tengok Gambar Cute Yana Samsudin!

Haa.. Gambar-gambar hari nie disajikan khas untuk korang yang rasanya tengah tak sabar-sabar nak tunggu weekend dan chill out. Hehe.. Tak ada kaitan pun sebenarnya. :P

Hari nie MiG Online nak share dengan korang beberapa keping gambar Yana Samsudin yang MiG Online rasa rugi kalau MiG Online simpan sorang-sorang. Gambar-gambar nie diambil waktu Yana menghadiri majlis penyampaian hadiah kepada para pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian.

Untuk pengetahuan korang jugak Yana sekarang tengah sibuk menjalani penggambaran filem Adnan Sempit 3 dan tak lama lagi filem terbaru Yana Samsudin bakal menjengah pawagam 24 Mei nie iaitu filem Aku Ada Kau Ada yang turut dibintangi oleh Shaheizy Sam. Filem nie special sikit sebab penggambarannya dijalankan di Korea. Kherlass.. Ok, apapun jom kita cekidautt gambar Yana nihh…

About these ads

28 thoughts on “[GAMBAR] Haruslah Tengok Gambar Cute Yana Samsudin!

  1. cantik awak aiman like awak alif like awak zaidahpun like awak saya boleh awal datang bandar saujana putra blok h datanglah anak saya & keluarga sayapun suka awak terima kasih assalamualaikummussalamwarah matullahhiwabarakatu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s